Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Hier nóg een cadeautje in de vorm van een wallpaper!

Kerst viel vroeg dit jaar. Ajax kreeg in Bakoe flink wat cadeautjes van de Schotse scheidsrechter. Met wat hulp van de arbitrage, won onze ploeg met 3-0 van FK Qarabag. We doen er gewoon nog een cadeautje bij, in de vorm van een wallpaper!

25 oktober 2024 - 00:01
Wallpaperqaraja800
Taylor tekende voor de openingstreffer. © Pro Shots

Met zeven punten uit drie wedstrijden staat Ajax op de vierde plek in de hernieuwde competitiefase van de Europa League. Dat is helemaal geen gek resultaat. Uitstekend zelfs. Toch weten we allemaal dat daar ook wat geluk bij kwam kijken. In Bakoe zat het niet tegen met de arbitrage, zeg maar…

Maar goed, wij klagen niet! We sluiten onze ogen heus niet voor het tegenvallende spel tegen FK Qarabag, maar we kunnen niet anders dan blij zijn met de ruime zege. Daarom serveren we ook nu gewoon een wallpaper voor jullie uit.

Aanbevolen
Farioli verklaart opgewonden houding langs lijn in Bakoe

Omdat Ajax in het Tofikh Bakhramovstadion flink wat cadeautjes kreeg, blijven we een beetje in hetzelfde thema. We doen er zelfs een schepje bovenop. Een extra presentje, in de vorm van een juichplaat van Kenneth Taylor. Die kun je mooi als telefoonachtergrond gebruiken.

We hopen overigens dat jullie de wallpaper snel weer kunnen vervangen. Niet omdat we Taylor niet leuk vinden, maar omdat dit nieuwe zeges betekenen. En die kunnen we in een periode met wedstrijden tegen Willem II, Feyenoord en PSV goed gebruiken.

Maar goed, eerst deze foto. Je kunt de wallpaper downloaden door op het linkje hieronder te klikken. We zien de screenshotjes wel tegemoet! 

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >