Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Bosz werpt suggestie over belofte aan Gudelj verre van zich

Als iets in de krant staat, dan is het waar. Althans, dat was vroeger zo. Zeker als het over Ajax gaat, moet je tegenwoordig maar afwachten of het klopt. Hoe dan ook, Peter Bosz vindt het raar om te lezen dat Nemanja Gudelj een basisplaats was beloofd.

18 november 2016 - 15:06
UsershyraDesktopajax_dataimages6214d2de163157d8196b71e323e21851_normal
Er verschijnen het hele seizoen al rare verhalen... © Pro Shots

Het ging tijdens het persgesprek voor Ajax - NEC amper over de wedstrijd, wel over kruiwagens, kikkers en dus artikelen in de krant. Toen een vraag werd gesteld over Gudelj die teleurgesteld zou zijn omdat beloften niet werden nagekomen, reageerde Bosz fel.

We lazen dingen over open en eerlijk communiceren met Gudelj over de komst van Hakim Ziyech, zodat hij eventueel in de zomer nog had kunnen vertrekken. De term ‘onheus bejegenen’ kwam zelfs voorbij. Een vrij moeilijk verhaal en bovendien klopt er niets van, aldus Bosz.

“Wacht even, dit is wel interessant,” grijpt Bosz in als de ‘toezeggingen’ ter sprake komen. “Dat wordt ergens geschreven en ik heb het ook gelezen, maar het is grote onzin. Ik doe geen toezeggingen die ik niet kan waarmaken. Ook niet naar hem.”

“Ik heb het Gudelj vanmorgen tijdens ons gesprek nog gevraagd,” vervolgt Bosz. “Hij zegt zelf ook: dat is onzin. Deze situatie heeft daar niets mee te maken. Het is duidelijk dat hij vindt dat-ie moet spelen. Daarom vindt Nemanja het moeilijk om het bankzitten op te brengen. Niet meer dan dat.”

Einde van het liedje is dat Gudelj tot de winterstop met Jong Ajax meetraint, om vervolgens een winterse transfer te maken.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >