Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Bosz aanvaardt excuses El Ghazi, maar straf blijft staan

Met de ene banneling komt het waarschijnlijk niet meer goed, de ander zet een belangrijke stap richting zijn rentree. Anwar el Ghazi heeft sorry gezegd tegen Peter Bosz en de excuses van de speler zijn, uiteraard, door de trainer aanvaard.

18 november 2016 - 14:08
UsershyraDesktopajax_dataimagesd42858b3ef8a078d49156d589a279e22_normal
El Ghazi doet bij Jong Ajax gelukkig wel zijn best. © Pro Shots

El Ghazi werd een week of twee geleden uit de selectie verwijderd, nadat hij zich tijdens een training had laten gaan. De buitenspeler kon het niet verkroppen dat hij maar geen kans kreeg, terwijl Bertrand Traoré de pannen ook niet van het dak speelde.

Voor straf maakt El Ghazi tot 1 december deel uit van de selectie van Jong Ajax, maar daarna is hij weer welkom. “Anwar heeft sorry gezegd en ik heb zijn excuses natuurlijk geaccepteerd,” aldus Bosz tijdens het persmoment voor NEC-thuis.

“We hadden al afgesproken dat Anwar tot 1 december bij Jong Ajax blijft meetrainen en dat blijft zo, ook na dit prima gesprek,” vervolgt Bosz, die goed op de hoogte is van de verrichtingen van El Ghazi bij het tweede elftal.

“Ik heb na iedere training contact met Marcel Keizer en dan word ik bijgepraat. Marcel is heel tevreden over Anwar en zijn instelling. Daar krijg ik volop feedback over. En de wedstrijden zie ik zelf.” Ajax moet nog beslissen of Nemanja Gudelj in aanmerking komt voor speeltijd in de Jupiler League.

Overigens dreigt voor El Ghazi wel een gemiste kans: Amin Younes is niet geheel fit in aanloop naar NEC-thuis en zo ruim zit Ajax niet in de buitenspelers…

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >