Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Word mascotte bij Ajax - Besiktas JK!

Ajax speelt op donderdag 26 september om 21.00 uur een belangrijke Europese wedstrijd tegen Besiktas JK. Natuurlijk trappen we in de Johan Cruijff Arena niet af zonder mascottes! Ben jij erbij?

19 september 2024 - 13:20
Mascottesajabjk800
Is dit gaaf of is dit gaaf? © De Brouwer

Het is serieus tof mascotte te zijn bij een wedstrijd van Ajax. Vanuit de spelerstunnel wandel je samen met de Ajacieden de Johan Cruijff Arena binnen. Misschien sta jij straks wel naast Kian Fitz-Jim of Yoeri Baas! En dat vlak voor de Europese ontmoeting met de club uit Turkije.

We hebben plek voor elf Ajax Kids Clubleden (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) die met een speler van Ajax het veld willen oplopen. Daarnaast zoeken we elf mascottes voor de voetballers van Besiktas. Je kunt in het formulier hieronder jouw voorkeur aangeven.

Aanbevolen
Win kaartjes voor Ajax - Besiktas JK!

Als je wint, krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd. Eén kaartje voor jezelf en één voor je begeleider. Daarnaast ontvang je een mascottediploma. Klinkt goed, toch? Dat dachten wij ook! 

Om kans te maken op deze te gekke prijs, moet je het juiste antwoord geven op onderstaande prijsvraag. Je kunt tot en met dinsdag 24 september, 12.00 uur meedoen. Daarna krijgen de winnaars bericht.

Prijsvraag: Ajax speelde in 2021 ook in de Johan Cruijff Arena tegen Besiktas. Het werd 2-0. Wie maakte de openingstreffer?

Het formulier wordt geladen…

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >