Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaartjes voor Ajax - Besiktas JK!

Ajax speelt op donderdag 26 september in eigen huis tegen Besiktas JK. Voor die belangrijke wedstrijd geven we kaartjes weg. Doe mee aan onze prijsvraag en maak kans op een Europees avondje Ajax!

19 september 2024 - 11:30
Akc Prijsvraag Ajabjk 1200
Heb jij wel zin in een Europees avondje? © De Brouwer

De ploeg van Francesco Farioli heeft flink wat Europese voorrondes achter de rug. Van een bloedstollende penaltyserie tegen Panathinaikos FC tot een doelpuntrijke overwinning op Jagiellonia Bialystok. Dat was nodig om het vernieuwde hoofdtoernooi van de Europa League te bereiken.

In de competitiefase is Besiktas de eerste tegenstander die op bezoek komt in Amsterdam. Het belooft een spannende avond te worden. Jij kan erbij zijn!

De bal gaat om 21.00 uur rollen in de uitverkochte Johan Cruijff Arena. Dat is wat laat voor een doordeweekse dag, maar als jij één van de gelukkigen bent, gunnen je ouders je vast een toffe avond. Toch?

Aanbevolen
Win kaartjes voor duel tussen legendes van Ajax en Real Madrid!

Maar hoe kom je dan aan die kaartjes? Wij hebben voor onze trouwe leden van de Ajax Kids Club (Dribbelaartjes 4 t/m 5 jaar en Ajaciedjes 6 t/m 11 jaar) in totaal drie setjes tickets klaarliggen.

Je moet daar wel iets voor doen, namelijk het juiste antwoord geven op onderstaande prijsvraag. Meedoen kan tot en met dinsdag 24 september, 14.00 uur. De winnaars krijgen na het sluiten van de prijsvraag een mailtje.

Prijsvraag: Ajax en Besiktas stonden zes keer eerder tegenover elkaar in officiële duels. Hoeveel van die wedstrijden werden door Ajax gewonnen?

Wil jij ook meedoen aan evenementen en prijsvragen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid!

Het formulier wordt geladen…

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >