Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaartjes voor duel tussen legendes van Ajax en Real Madrid!

Staat zondag 17 november al in je agenda? Dan speelt een team van Ajaxlegendes om 15.30 uur in de Johan Cruijff Arena tegen een legendeteam van Real Madrid. Supergaaf! Weet je wat nog gaver is? Als lid van de Ajax Kids Club kun je kaartjes winnen!

17 september 2024 - 10:03
Legendepv800
Vraag maar aan je papa of mama wie dit zijn! © AFC Ajax

We hadden op die dag eigenlijk ons traditionele Sinterklaasfeest op het programma staan, maar voor een toffe legendewedstrijd maken we graag plaats. Dat betekent natuurlijk niet dat Ajax Kids Clubleden geen kans maken op een cadeautje. 

De Sint heeft vanuit Madrid vijfhonderd setjes kaarten voor het speciale duel tussen Ajax en Real Madrid opgestuurd. Als lid van de Ajax Kids Club kun je zo’n setje winnen! Dat klinkt als een leuk Sinterklaaspresentje, toch? Vinden wij ook! 

Om kans te maken, moet je het goede antwoord geven op onderstaande prijsvraag. Dat kan tot en met woensdag 25 september. Daarna nemen we contact op met de winnaars. We vragen je in het formulier ook om het e-mailadres waarmee je inlogt in een geverifieerd Mijn Ajax-account door te geven. Daar sturen we de kaartjes namelijk naartoe.

Prijsvraag: de legendes van Ajax en Real Madrid stonden in 2016 ook al eens tegenover elkaar. Wat was de uitslag?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid!

Het formulier wordt geladen…

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >