Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Welkom terug op de wallpaper, Davy!

Davy Klaassen is weer thuis. De middenvelder kreeg tijdens het inhaalduel met Fortuna Sittard (5-0) een warm onthaal in de Johan Cruijff Arena. We grijpen de terugkeer van de middenvelder gelijk aan voor een verse wallpaper!

19 september 2024 - 09:20
Klaassenajafor800
Goed je weer in het wit-rood-wit te zien, Davy! © Pro Shots

Het begon al bij het omroepen van de namen van de wisselspelers. Toen stadionspeaker Rob van Rossum op zijn lijstje bij Klaassen aankwam, rolde een luid applaus van de tribunes. Dat zou die avond nog vaker gebeuren.

Toen Klaassen warmliep, zette het publiek aan. Maar toen het wisselbord met nummer 18 omhoog ging, deden supporters daar nog een schepje bovenop. Het ‘Davy Klaassen, olé, olé, olé’ klonk keihard door het stadion. De middenvelder genoot er zichtbaar van.

Aanbevolen
Klaassen: ‘Ik ben hier niet om rustig te relaxen!’

De meningen over zijn terugkeer zijn verdeeld, maar in de Johan Cruijff Arena werd Klaassen met open armen ontvangen. Dat vonden we mooi. We hoefden ook niet lang te twijfelen over de hoofdpersoon op onze wallpaper.

Wil jij het kind van de club ook gelijk laten terugkeren als achtergrond op je mobieltje? Installeer de plaat van Klaassen dan snel! We zien de screenshotjes wel tegemoet.  

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >