Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ouderwets genieten in fotoverslag van Ajax - Fortuna Sittard!

De thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard (5-0) had alle ingrediënten die een avondje Ajax mooi maken. Veel doelpunten, een godenzoon die zijn rentree maakte, een debutant en fris voetbal na rust. Dat resulteert in een fotoverslag vol vrolijkheid!

Door Jordy Haak
19 september 2024 - 09:51
Traore 1200 (1)
Juichen op het veld én op de tribunes. © De Brouwer

We moesten ons bijna opnieuw voorstellen aan onze buurtjes op de tribunes. Het voelde door de politiestakingen en interlandperiode immers als een eeuwigheid geleden dat we voor het laatst naar onze club mochten. Als je er dan weer bent, hoop je op een mooie avond. Die kwam er!

Het voetbal was zeker voor rust niet geweldig, maar Ajax was wel effectief. Een rode kaart voor Rodrigo Guth op slag van rust, hielp mee om er in de tweede helft helemaal een probleemloze wedstrijd van te maken. Een uiterst vermakelijke avond voor supporters bovendien.

Aanbevolen
Farioli stuurde selectie naar Ajaxmuseum voor stukje historisch besef

We kregen vijf verschillende doelpuntenmakers voorgeschoteld, maar het grootste applaus klaterde van de tribunes bij de rentree van Davy Klaassen. Als kind van de club werd hij vanaf de warming-up al toegezongen, maar bij zijn daadwerkelijke invalbeurt werd het volume nog wat verder opgevoerd. ‘Davy Klaassen, olé, olé, olé!’

Nieuwkomer Wout Weghorst maakte zijn debuut en Youri Baas mocht zijn eerste doelpunt in Ajax 1 bijschrijven. Allemaal mooie dingen. Het resulteerde in vrolijke gezichten op het veld en op de tribunes. Bekijk de foto’s maar, die zijn geschoten door onze fotograaf De Brouwer.

Klaar met plaatjes kijken? Dan kun je nog een stem uitbrengen op jouw Ajacied van de Wedstrijd.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >