Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ouderwets genieten en onvervalste pogo in fotoverslag Besiktas-thuis

Een wervelend Ajax rekende donderdag overtuigend af met Besiktas JK. We zagen de klinkende 4-0-overwinningen niet aankomen, maar waren er wel blij door verrast. Op de tribunes werd ouderwets genoten. Dat zie je terug op de foto’s!

Door Jordy Haak
27 september 2024 - 14:20
Fotoverslag Ajabjk 1200
Een onvervalste pogo. © De Brouwer

Met de worsteling tegen Go Ahead Eagles (1-1) nog vers in geheugen, waren de verwachtingen vooraf allerminst hooggespannen. De weg naar herstel kent ups en downs. Dat doet soms pijn. Tegen de huidige nummer drie van Turkije liet de ploeg van Francesco Farioli echter voetbal zien dat bijzonder hoopgevend is voor de nabije toekomst.

We zagen flitsende combinaties en fraaie goals. Dat de solide defensie nauwelijks een kans weggaf, stemt ook vrolijk. Op de tribunes kolkte het als vanouds. Na iedere Ajaxtreffer kwam de sfeer er nog beter in te zitten. Kian Fitz-Jim, Kenneth Taylor en Mika Godts lieten ons hartstochtelijk juichen.

Aanbevolen
Godts schiet uit slof en oude voetbalschoen op onze wallpaper

Toch moesten we ons even in de ogen wrijven dat er echt een 4-0-eindstand op het scorebord stond. Op het Europese toneel om precies te zijn. Dat was weer even geleden.

Het werd dan ook een vrolijke bedoening in de Johan Cruijff Arena, waar in de slotminuten vol enthousiasme een onvervalste pogo werd ingezet. Bekijk de plaatjes maar, die zijn geschoten door onze fotograaf De Brouwer.

Wanneer je daarmee klaar bent, kun je ook nog een stem uitbrengen op jouw Ajacied van de Wedstrijd.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >