Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Godts schiet uit slof en oude voetbalschoen op onze wallpaper

Ajax schoot tegen Besiktas JK (4-0) heerlijk uit de startblokken in het toernooi om de Europa League. Mika Godts was na rust op dreef met twee doelpunten. Een verdiend plekje op onze wallpaper is zijn beloning!

27 september 2024 - 10:56
Ajabjkwp800
Lekker, Mika! © Pro Shots

We waren blij met de twee doelpunten van Godts, maar uiteraard was hij er zelf het meest blij mee. “Het is lekker dat ik eindelijk twee keer heb kunnen scoren. In de tweede helft ontstonden er meer ruimtes. Daardoor kwam ik meer aan de bal. Het was een heerlijke avond,” stelde de aanvaller bij Ajax TV.

We hopen dat Godts het nodige zelfvertrouwen tankte tegen Besiktas. Zijn treffers leverde in elk geval mooie plaatjes op. Aan ons om daar doorheen te struinen. We vonden een mooie juichfoto van Godts. Deze toverden we met liefde om tot wallpaper. Een soort aanmoedigingsprijs voor de jonge Belg.

Je kunt jouw nieuwe telefoonachtergrond downloaden door op het linkje hieronder te klikken. Deel je het resultaat met ons op sociale media? Vinden we leuk!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >