Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Koop EA Sports FC 25 met korting én win toffe prijzen!

Voor liefhebbers van voetbalgames komt 20 september steeds dichtbij. Het is de datum waarop de nieuwe editie van EA Sports FC verkrijgbaar is. Als lid van Ajax Jonge Schare krijg je korting op het spel. Dikke bonus: je maakt bij je aankoop ook kans op toffe prijzen!

19 september 2024 - 16:32
Eafckorting800
Laat jouw skills in de digitale voetbalwereld zien! © Pro Shots

Als de klok twaalf uur slaat, wordt het spel officieel gelanceerd. Vanaf dat moment kun je EA Sports FC 25 online als een van de eerste spelen. De fysieke videogame ligt volgende week pas in de winkel. 

Omdat het leven als tiener al duur genoeg is, hebben we een fijne actie voor je. Leden van Ajax Jonge Schare krijgen vier procent korting op de online variant van EA Sports FC 25. Zo ben je goedkoper uit en kun je gelijk jouw skills in de digitale voetbalwereld laten zien!

Hoe je jouw korting verzilvert? Dat is simpel! Het enige wat je hoeft te doen, is hier te klikken. Gebruik bij het afrekenen vervolgens de code LUCKY. Deze kortingscode is geldig tot en met woensdag 25 september. 

Aanbevolen
Win kaarten voor Ajax - Besiktas JK!

Is dat alles? Zeker niet. We hebben nog een vette bonusactie! Onder alle kopers verloten we toffe prijzen. Zo maak je kans om een potje EA Sports FC met Koen Weijland te spelen, oud-Esporter van Ajax. Gewoon bij jou thuis op de bank!

Of wat dacht je van een gametoernooi naar keuze bij jou op de (sport)club met al je vrienden en teamgenoten? Ook geven we natuurlijk het spel EA Sports FC 25 weg.

Klinkt goed, toch? Hup, snel bestellen dus!

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Jonge Schare? Word snel lid!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >