Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaarten voor Ajax - Besiktas JK!

Als supporters hadden we het even relatief rustig, maar nu volgen de wedstrijden elkaar in rap tempo op. Het belangrijke thuisduel met Besiktas JK staat immers voor de deur. Jij maakt kans erbij te zijn. We geven namelijk kaarten weg!

19 september 2024 - 11:13
Prijsvraag 1200
Volle bak achter Ajax! © De Brouwer

Ajax staat aan de vooravond van een nieuw avontuur in de Europa League. Dat maakt nieuwsgierig, zeker omdat de opzet van het toernooi volledig op de schop ging. We krijgen nu te maken met een competitiefase, waarover je hier meer leest.

Besiktas komt op donderdag 26 september op bezoek in de Johan Cruijff Arena, waar de bal om 21.00 uur gaat rollen. De Turkse club eindigde vorig seizoen als zesde in de Turkse Süper League en bereikte de Europa League via de play-offs ten koste van het Zwitserse Lugano.

Ajax en Besiktas zijn voor de vierde keer in hun rijke historie aan elkaar gekoppeld. Daarbij bewaren de Ajacieden louter goede herinneringen aan de confrontaties in 1966, 1993 en 2021.

Aanbevolen
Win kaarten voor duel tussen legendes van Ajax en Real Madrid!

Dat Ajax leeft, blijkt wel uit het feit dat de reguliere kaarten voor het thuisduel zo goed als uitverkocht zijn. Wil je er toch bij zijn? Let dan nu goed op! We mogen namelijk zes setjes kaarten weggeven.

Wat je daarvoor moet doen? Het goede antwoord geven op onderstaande prijsvraag. Leden van Ajax Life en Ajax Jonge Schare krijgen daarvoor de tijd tot en met dinsdag 24 september, 14.00 uur. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Prijsvraag: Ajax won in 1993 met 2-1 van Besiktas in Amsterdam. Stefan Pettersson werd in de tweede helft gewisseld. Wie was zijn vervanger?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Supportersvereniging Ajax? Word dan snel lid!

Het formulier wordt geladen…

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >