Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Farioli’s elf: kies je dezelfde namen of ga je rouleren tegen Go Ahead Eagles?

Veel tijd om na te genieten van de 5-0-overwinning op Fortuna Sittard is er niet. Ajax gaat zaterdag alweer op bezoek bij Go Ahead Eagles. Opnieuw staan drie belangrijke punten op het spel. Welke Ajacieden laat jij aan de aftrap verschijnen?

19 september 2024 - 14:24
F11gaeaja800
Wie stuur jij het veld in? © Pro Shots

We moesten het een tijdje doen zonder wedstrijden van Ajax. Daar houden we niet van, maar vanaf nu volgen de potjes elkaar in rap tempo op. Zaterdag om 20.00 uur gaat de bal alweer rollen in Deventer. De hamvraag is welke spelers jij het veld instuurt om voor een nieuwe overwinning te strijden.

Wellicht heeft de overwinning op Fortuna je bepaalde inzichten opgeleverd. Het kan ook zo zijn dat je het juist belangrijk vindt om te rouleren met spelers. We horen het graag van je! Kies je bijvoorbeeld voor hetzelfde middenveld als tegen de Limburgers of vind je dat Davy Klaassen of Branco van den Boomen een basisplaats verdient?

Aanbevolen
Hoofdrolspelers: zesklapper en Klasse Lasse in Deventer

In aanvallend opzicht zijn er ook nog de nodige puzzelstukjes te leggen. Brian Brobbey ontbrak woensdag vanwege een lichte blessure. Francesco Farioli hoopt hem er in De Adelaarshorst weer bij te hebben. Laat jij Brobbey aan de aftrap verschijnen of geef je de voorkeur aan Wout Weghorst of Chuba Akpom? Laatstgenoemde speelde tegen Fortuna ook even als linksbuiten. Dat is dus ook een optie.

Heb jij de wijsheid in pacht? Help Farioli dan een handje door je strijdplan met ons te delen. Ga naar onze Ajax Life-app of download deze als je dat nog niet hebt gedaan. Surf vervolgens naar het tabblad ‘de tribune’ en selecteer het uitduel met Go Ahead eagles. Leef je daarna vooral uit!

Oh ja, vergeet niet jouw briljante creatie te delen op socials, voorzien van #farioliself. Dat levert vast fijn discussievoer op. Succes!

IMG 5104

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >