Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Bertje juicht zichzelf op nieuwe wallpaper voor jouw mobieltje!

In gevaar kwam Ajax amper op bezoek bij RKC (0-2), maar het had invallers nodig om tot scoren te komen. Een van hen was Bertrand Traoré. Hij brak de ban met een hard schot in de korte hoek. Het levert hem een plek op onze wallpaper op!

30 september 2024 - 12:44
Traoréwprkcaja800
Zo ziet opluchting eruit! © Pro Shots

Je hebt starters en finishers. Dat is het adagium van Francesco Farioli sinds hij bij Ajax rondloopt. Die vlieger liet de trainer in Waalwijk ook opgaan. Jaydon Banel en Christian Rasmussen waren de zogeheten starters op de vleugel. Mika Godts en Bertrand Traoré mochten de klus afmaken tegen de moegestreden RKC’ers.

Die uitleg klinkt logisch, maar opportunistisch gezien vooral als je hebt gewonnen. Dan heeft de trainer immers gelijk. En het is ergens ook niet zo gek dat Farioli voorzichtig is met zowel Godts als Traoré. De twee moeten dit seizoen nog langer mee.

Aanbevolen
Traoré over reserverol tegen RKC: ‘De trainer weet wat hij doet’

We waren in elk geval blij met de aanvallende impulsen van het ingevallen duo. En ze scoorden ook nog eens. Het openingsdoelpunt van Traoré was een fijne. Een droge harde knal in de korte hoek. De hoek waar Bertje patent op lijkt te hebben.

Het levert een fraaie juichplaat op. Die toverden we om tot wallpaper. Speciaal voor jou! Je kunt jouw nieuwe telefoonachtergrond downloaden door op het linkje hieronder te klikken.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >