Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax kan in Praag rekenen op vol uitvak!

Reislustige Ajacieden werden bij de Europa Leagueloting op hun weken bediend. Geweldige trips, waaronder een bezoek aan SK Slavia Praag. Velen willen er dolgraag bij zijn in de Fortuna Arena. Dat blijkt wel uit de kaartverkoop, want het uitvak in Praag is volledig uitverkocht!

19 september 2024 - 13:36
Slavia 1200
Sfeeractie Slavia in Fortuna Arena. © Pro Shots

Slavia Praag en Ajax treffen elkaar op donderdag 3 oktober om 18.45 uur in de competitiefase van de Europa League. Het bordje uitverkocht werd donderdag aan de deur gehangen. De ploeg van Francesco Farioli wordt in de hoofdstad van Tsjechië gesteund door 1024 Ajacieden. Fijn hoor, zo’n vol uitvak!

We verwachten een hoop gezelligheid in de binnenstad van Praag. Een heerlijke plek om te vertoeven. We komen snel met meer informatie over omwisselen en wat al niet meer. Voorpret is immers ook pret!

We kijken ontzettend uit naar de Europese tripjes die we dit seizoen met Ajax mogen maken. Kort na de loting werden de nodige spaarvarkens al aan stukken geslagen. Tripjes naar Praag, Bakoe, San Sebastián en Riga spreken bij awaydayliefhebbers wel tot de verbeelding.

De steun is geweldig. Hulde voor iedereen die er weer bij is.

Aanbevolen
Geheugen opfrissen: zo ziet nieuwe opzet Europa League eruit

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >