Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Welkom op de wallpaper, Wout!

Eind goed, al goed. Zo kunnen we FC Groningen-thuis (3-1) het beste omschrijven. Er was geen vuiltje aan de lucht, maar als je zelf je kansen niet afmaakt... Gelukkig was invaller Wout Weghorst in de slotfase belangrijk. Hij staat daarom op de wallpaper!

07 oktober 2024 - 09:30
Wallpaperajagro800
De ontlading was logischerwijs groot. © Pro Shots

Weghorst zei na afloop dat hij wist dat hij tegen Groningen zou scoren. Als hij dat ons nou ook had verteld, hadden we niet zo nerveus op ons stoeltje gezeten. Want tjonge, wat maakte Ajax het zichzelf onnodig lastig. Gelukkig liep het goed af, met dank aan Weghorst.

Aanbevolen
Dolgelukkige Weghorst: ‘Voor tachtig procent de goal van Gaaei’

Laten we ook vooral niet de assist van Anton Gaaei vergeten. De voorzet was zo perfect aangesneden, dat Weghorst er ‘alleen’ maar tegen aan hoefde te lopen. De goal mocht volgens de spits dan ook voor tachtig procent op het conto van de Deen worden geschreven. 

Het liefst hadden we het juichende duo samen op de wallpaper gehad, maar die foto is er jammer genoeg niet. Nou ja, met een uitzinnige Weghorst is ook niks mis. Als je hem als nieuwe achtergrond op jouw mobieltje wil, hoef je alleen maar op het linkje hieronder te klikken. 

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >