Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Weghorst rijgt doelpunten én wallpapers aaneen

Wout Weghorst was op bezoek bij Heracles (3-4) opnieuw belangrijk voor zijn ploeg. En als je Ajax twee keer op rij aan een overwinning helpt, mag je wat ons betreft ook twee keer op rij op de wallpaper.

21 oktober 2024 - 10:51
Wallpaperheraja800
Weghorst was opnieuw belangrijk voor Ajax. © Pro Shots

Tegen FC Groningen (3-1) kroonde Weghorst zich al tot matchwinnaar, door een perfecte voorzet van Aton Gaaei tegen de touwen te koppen. In Almelo moest de spits opnieuw de meubelen redden.

Ajax had het knap lastig tegen Heracles. Er werd meermaals een voorsprong uit handen gegeven. Het om de oren krijgen van drie doelpunten, is sowieso niet best. 

Aanbevolen
Weghorst leeft mee met Brobbey: ‘Ik weet hoe hij zich voelt’

Uiteindelijk viel het kwartje de goede kant op, mede door de invalbeurt van Weghorst. Hij had aan een een goed halfuur voldoende om tweemaal het net te vinden. Het zorgt er ongetwijfeld voor dat de spitsendiscussie weer oplaait. 

Waar het ook voor zorgt, is een nieuwe wallpaper met Weghorst in de hoofdrol. De tweede op rij. Daar doen we verder niet moeilijk over, hoor. En als jij dat ook allemaal prima vindt, hoef je alleen op het downloadlinkje hieronder te klikken!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >