Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Farioli’s elf: doorrr tegen FC Groningen, maar met wie?

Na een avondje buffelen in Praag, maakt Ajax zich alweer op voor het thuisduel met FC Groningen. Heb jij nog zinvolle tips voor Francesco Farioli bij het samenstellen van zijn basiself?

04 oktober 2024 - 12:55
F11 1200
Genoeg om over na te denken. © AFC Ajax

Een hevig gemankeerd Ajax sleepte donderdag een punt uit het vuur (1-1). Tijd om bij te komen van een zware strijd is er amper. Groningen-thuis staat zondag immers alweer op de rol. Het duel kent 16.45 uur als aftraptijd.

Davy Klaassen is gewoon inzetbaar. Wel moet Farioli het opnieuw zonder Jordan Henderson, Kian Fitz-Jim, Bertrand Traoré en Wout Weghorst doen. Ook Kristian Hlynsson heeft zich bij de blessuregevallen gevoegd. Hij ligt er vier tot zes weken uit...

Aanbevolen
Drie dingen die je moet weten over Ajax - FC Groningen

Er moet hoe dan ook weer worden gepuzzeld. Welke stukjes leg jij op welke plek? Voor welke Ajacieden kies je op het middenveld? En hoe pak je het op de vleugels aan? Durf je het aan om jeugdspelers in te passen?

Het zijn vragen die jij mag beantwoorden! Farioli heeft er vast zo zijn eigen gedachtes over. Toch kun jij de oefenmeester voorzien van ongevraagd advies. Wie weet kijkt hij wel mee en denkt-ie: goed plan!

Ga dus snel naar onze Ajax Life-app of download deze als je dat nog niet hebt gedaan. Surf vervolgens naar het tabblad ‘de tribune’ en selecteer het thuisduel met Groningen. Leef je daarna vooral uit!

Oh ja, vergeet niet jouw briljante creatie te delen op socials, voorzien van #farioliself. Daarna kun je lekker discussiëren met je mede-supporters.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >