Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaartjes voor thuisduel Ajax met jouw doeboekfoto!

De zomervakantie komt eraan! Dat betekent zon, zee, strand en vakantiedoeboeken. Deze ploffen eind deze week op de deurmat. Neem jij er eentje mee op vakantie? Maak dan vooral een foto, want daarmee kun je wedstrijdkaarten winnen.

24 juni 2024 - 14:15
Vakantieboek 1200
Er kan weer volop worden gepuzzeld tijdens de vakantie. © Ajax Kids Club

De vakantiedoeboeken zorgen al vele jaren voor veel puzzelplezier bij vakantiegangertjes met een wit-rood-wit hart. Dribbelaartjes (4 t/m 5 jaar) en Ajaciedjes (6 t/m 11 jaar) die afgelopen seizoen lid waren, krijgen allemaal een exemplaar.

We zijn hartstikke benieuwd waar jullie het boek mee naartoe nemen. Maak daarom een mooie foto van jezelf met het doeboek op vakantie en stuur deze op naar kidsclub@svajax.nl. Doe dat vóór zaterdag 27 juli.

Vertel er vooral ook bij waar de foto is genomen. Dat vinden we leuk! Oh, en vergeet niet je naam en lidnummer mee te sturen.

De maker van de leukste, origineelste of grappigste foto wint twee kaartjes voor een thuiswedstrijd van Ajax. Ook laten we een aantal vakantiekiekjes terugkeren in het Ajax Kids Clubblad.

Wil je volgend seizoen ook Ajax Kidsclubbladen en een doeboek ontvangen? Word dan snel lid.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >