Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: zo volg je Ajax live in oefenduel met Olympiakos

Ajax sluit het trainingskamp op de Wageningse Berg vrijdag af met een oefenwedstrijd tegen Olympiakos. Niks missen van het sparringspotje tegen de Grieken? Check dan deze TV-tip!

18 juli 2024 - 21:15
Henderson Tv Tip 1200
Ajax wacht nog een laatste oefenduel. © Pro Shots

De ploeg van Francesco Farioli won donderdag van Al-Wasl (2-1). Om te zorgen dat alle spelers voldoende minuten in de benen hebben, oefent Ajax vrijdag tegen Olympiakos. Dat gebeurt helaas achter gesloten deuren, maar je kunt de wedstrijd wel live volgen.

Je kunt daarvoor terecht op Ziggo Sport. Klanten van Ajax’ hoofdsponsor schakelen in op kanaal 14. Ajacieden die geen Ziggoabonnee zijn, kunnen het potje sparren gratis zien op Ziggo Sport Free. Je meld je daar hier voor aan.

Aanbevolen
Farioli’s elf: stel jouw ideale Ajaxformatie samen!

Het treffen met Olympiakos is voor Ajax de laatste test in aanloop naar het Europese tweeluik met FK Vojvodina. Op donderdag 25 juli wacht de heenwedstrijd in de Johan Cruijff Arena. Een week later strijkt Ajax in Servië neer voor de return.

In de voorbereiding werkte Ajax vier oefenduels af. Onze ploeg verloor het openingspotje met 1-0 van PEC Zwolle. Daarna waren de Amsterdammers achtereenvolgens te sterk voor Sint-Truidense V.V. (4-0), Rangers FC (2-1) en Al-Wasl (2-1). 

Volledig oefenschema Ajax

  • Ajax - PEC Zwolle (0-1)
  • Ajax - Sint-Truidense V.V. (4-0)
  • Zaterdag 13 juli, 16.00 uur: Ajax - Rangers FC (2-1)
  • Donderdag 18 juli, 18.30 uur: Ajax - Al-Wasl FC (2-1)
  • Vrijdag 19 juli, 15.00 uur: Ajax - Olympiakos (besloten)

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >