Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Farioli’s elf: stel jouw ideale Ajaxformatie samen!

De bal gaat bijna weer rollen voor het echie. Voordat Ajax het opneemt tegen FK Vojvodina, staat de ploeg van Francesco Farioli nog één oefenduel te wachten. Een soort laatste test. Wie stuur jij tegen Olympiakos het veld in?

18 juli 2024 - 21:20
F11start800
Je kunt weer puzzelen met de opstelling. © AFC Ajax

De voorbereiding staat in het teken van fit worden, op elkaar ingespeeld raken en oefenen. Precies dat is wat Ajax de afgelopen weken deed, tegen achtereenvolgens PEC Zwolle (1-0), Sint-Truidense V.V. (4-0), Rangers FC (2-1) en Al-Wasl FC (2-1). 

Ajax verblijft momenteel op de Wageningse Berg voor een trainingskamp. Vrijdag staat het laatste oefenduel van de voorbereiding op het programma. Tegen Olympiakos krijgen de Ajacieden een laatste kans zich warm te spelen, voor het er tegen Vojvodina echt om gaat.

Aanbevolen
TV-tip: zo volg je Ajax live in oefenduel met Olympiakos

Niet alleen de selectie moet worden klaargestoomd, want ook jij mag aan de bak. Waarmee? Met Farioli’s elf natuurlijk! We kunnen ons voorstellen dat je weer even moet inkomen, dus ook jij kunt het laatste sparringspotje gebruiken om warm te draaien.

Het onderdeel in de Ajax Life-app heeft inmiddels een update gehad. Een andere naam, maar met het vertrouwde recept. Verder is de namenlijst opgeschoond. We gebruiken momenteel nog wel de rugnummers van vorig seizoen, terwijl sommige talenten of nieuwe spelers het tijdelijke cijfer 99 hebben gekregen. 

Dan is het nu tijd aan de slag te gaan! Ga naar onze Ajax Life-app of download deze als je dat nog niet hebt gedaan. Surf vervolgens naar het tabblad ‘de tribune’ en selecteer jet oefenduel met en Olympiakos. Leef je daarna vooral uit!

Oh ja, vergeet niet jouw briljante creatie te delen op socials, voorzien van #farioliself. We gokken zomaar dat jouw opstelling voor een stukje discussie zorgt. Dat is altijd goed!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >