Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Juichende Branco en supporters openen wallpaperseizoen

Nieuw seizoen, nieuwe wallpapers! Dankzij Branco van den Boomen mochten we na het thuisduel met FK Vojvodina (1-0) gelijk aan de slag. We hebben een mooie plaat voor je gevonden, waarop de speler en supporters samenkomen.

26 juli 2024 - 11:03
Wpajavoj800
Kijk die koppen! © Pro Shots

Het was weer ouderwets billenknijpen in de benauwde Johan Cruijff Arena. We voelden de zomerse bui al hangen, totdat Van den Boomen opeens zijn hoofd tegen een leep balletje van Mika Godts aan zette. Even later was het juichen geblazen.

Ze zeggen wel eens dat opluchting een sterkere emotie is dan blijdschap. Dat was aardig af te lezen op de gezichten van supporters. Er was grote ontlading, nadat we onze ploeg de gehele tweede helft zagen ploeteren. Eind goed, al goed.

Aanbevolen
Van den Boomen na spitsengoal: ‘Blijkbaar kan ik koppen!’

Of nou ja, het klusje moet in Servië nog wel ‘even’ worden geklaard. Maar goed, dat is een zorg voor later. Voor nu kun je het doen met een verse telefoonachtergrond, waarop een juichende Van den Boomen en uitzinnige supporters te zien zijn. 

Het wallpaperseizoen is officieel geopend!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >