Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax laat zich tijdens voorbereiding zien in het land

Ajax laat zich in de voorbereiding op het seizoen 2024/2025 zo veel mogelijk zien in het land. Supporters uit de regio krijgen zo de kans hun club van dichtbij te bewonderen. Een aaibaar Ajax dus!

15 juli 2024 - 10:25
Taylor Training 1200
Ajax komt naar je toe! © AFC Ajax

Ajax oefende in de voorbereiding al voor publiek. In Oldebroek en Wezep waren Sint Truidense V.V. (4-0) en Rangers FC (2-1) de tegenstanders. Het was mooi om te zien hoe de sportcomplexen van OWIOS en WHC volstroomden met Ajacieden. Als Supportersvereniging Ajax kunnen we daar alleen maar blij mee zijn.

De ploeg van Francesco Farioli vertrekt maandag naar de Wageningse Berg, waar een trainingskamp op het programma staat. Ajax streefde ernaar hier een open training te organiseren, maar dat is helaas niet gelukt. De club heeft lang naar een mogelijkheid gezocht, maar door te veel organisatorische beperkingen is een openbare oefensessie niet mogelijk. 

Tijdens het trainingskamp speelt Ajax twee oefenduels. Al-Wasl FC en Olympiakos zijn de tegenstanders. Op donderdag 18 juli treedt onze ploeg aan tegen de club uit Dubai. Tijdens dit duel komen voornamelijk talenten van Jong Ajax in actie. De wedstrijd vindt plaats op Sportpark De Lok van TEC Tiel en begint om 18.30 uur. Het duel is uitverkocht. 

Een dag later is Olympiakos de volgende opponent. Deze wedstrijd wordt helaas afgewerkt zonder publiek. Er wordt om 15.00 uur op een besloten locatie afgetrapt.

Aanbevolen
Ajax is (onwijs) oké in Wezep en de rest die doet ons niks!

Beide oefenwedstrijden zijn live te volgen op Ziggo Sport. Klanten van Ajax’ hoofdsponsor schakelen hiervoor in op kanaal 14. Ajacieden die geen Ziggoklant zijn, kijken de wedstrijden gratis via Ziggo Sport Free. Daarvoor meld je je hier aan.

Verder belooft Ajax een open training te organiseren op De Toekomst. De datum en het tijdstip zijn nog niet bekend. Daarover volgt later meer informatie. Daarnaast zijn supporters tijdens de Open Dag op maandag 5 augustus welkom in en rondom de Johan Cruijff Arena. 

Ajax begint op donderdag 25 juli aan het nieuwe seizoen met de Europese thuiswedstrijd tegen FK Vojvodina. Dat is echt al hartstikke snel!

Aanbevolen
Berghuis: ‘Ajax kan zo mooi zijn, dat gevoel wil ik terug’

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >