Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajax is (onwijs) oké in Wezep en de rest die doet ons niks!

Het was zaterdag feest in Wezep, want Ajax en Rangers FC kwamen langs om een potje tegen elkaar te oefenen. Onze club won nipt met 2-1 op het met Ajacieden afgeladen Sportpark Mulderssingel. Of we erbij waren met een fototoestel? Oh jazeker!

14 juli 2024 - 07:49
Rangers 1200 (1)
Henderson aan de bal in Wezep. © SV Ajax

We hoopten op een zonnige middag, maar de zomer heeft Nederland nog niet gevonden. Dat weerhield ruim vierduizend voetballiefhebbers niet om rijen dik aan te schuiven om niks van Ajax te missen. Jong en oud hadden poncho’s en regenjassen in de aanslag, al zagen we ook serieus veel mooie Ajaxshirts uit vervlogen jaren.

Aanbevolen
Berghuis: ‘Ajax kan zo mooi zijn, dat gevoel wil ik terug’

Terwijl het liedje uit de jaren negentig Ajax is oké door de krakerige geluidsinstallatie klonk, schoten we foto’s. Deze serveren we hier voor je uit. Na afloop van de wedstrijd deelden diverse spelers handtekeningen uit of gingen met supporters op de foto. Zo’n voorbereiding in eigen land is hartstikke goed. A, J, A, X en de rest die doet ons niks!

En WHC Wezep, dank voor de gastvrijheid!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >