Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Kom naar Open Dag van Ajax!

De Open Dag van Ajax komt er aan. Op maandag 5 augustus zijn supporters van harte welkom in en rondom de Johan Cruijff Arena. Ben jij van de partij? Er is meer bekend over het programma.

01 augustus 2024 - 12:30
Open Dag 1200
Lucky is uiteraard ook van de partij! © Pro Shots

Heb jij een kaartje gescoord voor het binnenprogramma? Dan kun je je opmaken voor een speciale route door de Johan Cruijff Arena. Maak je debuut als Ajacied door mee te doen aan verschillende voetbalspellen, ga op de foto met de prijzen en teken je eerste Ajaxcontract! Ook wij van Supportersvereniging Ajax zijn van de partij in het stadion.

Let op: alle kaartjes voor het binnenprogramma zijn gereserveerd, maar er is dit jaar ook een buitenprogramma. Hiervoor zijn geen kaarten nodig. Het buitenprogramma is vrij toegankelijk. Jij kunt daar dus ook bij zijn! 

Aanbevolen
Thuisduel Ajax in derde Europese voorronde uitverkocht!

Wat je kunt verwachten? Op het Ziggo Domeplein, waar supporters van 12.00 uur tot 16.00 uur welkom zijn, worden de teams van Ajax gepresenteerd. De boel wordt muzikaal omlijst door verschillende artiesten. Denk aan namen als Rotjoch, Pascal Redeker en Peter Beense. Reken maar dat je daarmee goed in de stemming komt!

Natuurlijk is het hoogtepunt dat je helden op het podium verschijnen. We kunnen alvast verklappen dat de selectie van Ajax Vrouwen om 13.30 uur aan de beurt is. Het eerste elftal volgt om 15.00 uur. 

Klinkt goed, toch? Als je ook enthousiast bent, zien we je graag op maandag 5 augustus!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >