Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Thuisduel Ajax in derde Europese voorronde uitverkocht!

Als Ajacieden hebben we weer volop zin in het nieuwe seizoen. Dat blijkt ook uit de kaartverkoop. Alle reguliere tickets voor de thuiswedstrijd in de derde Europese voorronde zijn over de digitale toonbank gegaan!

30 juli 2024 - 20:55
Hoofdplaat Uitverkocht 1200
De sfeer belooft weer fantastisch te worden. © SV Ajax

Opnieuw kan het bordje uitverkocht aan de Arenapoort worden gehangen. Nadat de ploeg van Francesco Farioli de thuiswedstrijd tegen FK Vojvodina al voor volle tribunes afwerkte, weten we nu ook dat de Amsterdammers in de volgende ronde opnieuw op de massale steun van supporters kunnen rekenen.Β 

Ruim dertigduizend Ajacieden verzekerden zich met een blinde passe-partout van een plekje op de tribune. De overige reguliere tickets gingen tijdens de losse kaartverkoop van de hand. Het is prachtig dat Ajax ook midden in de zomervakantie op een uitverkochte Johan Cruijff Arena mag rekenen.

Wie de tegenstander op donderdag 15 augustus wordt, is nog even afwachten. Als het Ajax in Bačka Topola lukt de klus te klaren tegen Vojvodina, stoot het door naar de derde voorronde van de Europa League. Daarin wacht een tweeluik met Panathinaikos FC of FK Botev Plovdiv. Het heenduel tussen die beide clubs werd met 2-1 gewonnen door de Grieken.

Aanbevolen
Informatie omwisselen FK Vojvodina-uit

Wordt Ajax uitgeschakeld? Dan bestaat er het vangnet van de Conference League. In dat geval wordt NK Maribor of CS Universitatea Craiova de volgende opponent. De eerstgenoemde club won de heenwedstrijd met 2-0.

Volledigheidshalve benoemen we hier nog even dat de Johan Cruijff Arena voor het bewuste Europese treffen voorlopig is uitverkocht. Het kan altijd zijn dat er nog door de Uefa gereserveerde kaartjes terugvallen. Ajax laat weten dat er mogelijk nog extra kaartjes beschikbaar komen wanneer de definitieve tegenstander bekend is.Β 

We wensen iedereen en zeker ook al onze leden van Supportersvereniging Ajax die een kaartje kochten op voorhand veel plezier. Laat de Johan Cruijff Arena ouderwets kolken. Tegen Vojvodina werd al het goede voorbeeld gegeven. Met z’n allen achter Ajax!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >