Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Sutalo verdient wat ons betreft een wallpaper!

Hij wordt vaak verguisd, maar Josip Sutalo speelde tijdens de return tegen FK Vojvodina (1-3) een degelijke wedstrijd. In Bačka Topola maakte hij twee treffers, waarvan één in eigen doel. Toch verdient de verdediger wat ons betreft een wallpaper.

02 augustus 2024 - 01:35
Wallpapervojaja800
Juichen kan-ie wel! © Pro Shots

Het avontuur van Sutalo bij Ajax is nog niet wat menigeen ervan had gehoopt. Hij zou de nieuwe leider in de verdediging moeten worden, maar liet vorig seizoen geen goede indruk achter. De Kroaat leek zich maar moeilijk aan te kunnen passen, terwijl onze club steeds verder wegzakte op de ranglijst. 

Maar goed, dat was vorig seizoen. We hopen dat Sutalo onder Francesco Farioli beter presteert. Op bezoek in Servië liet hij zien wel degelijk iets in zijn mars te hebben. De verdediger speelde een solide wedstrijd, afgezien van het eigen doelpunt. Eerlijk is eerlijk, dat was een beetje ongelukkig.

Aanbevolen
Hato ziet dat Ajax restverdediging steeds beter op orde heeft

Scoren deed hij ook aan de andere kant. Sutalo zette Ajax vanuit de rebound op gelijke hoogte. De Kroaat was al eerder bijna trefzeker met een sublieme hakbal, maar zijn inzet werd net voor de lijn weggewerkt. Zonde, want anders kon je zeker spreken van een wereldgoal. 

Hoe dan ook, we zien deze wallpaper van Sutalo als een soort aanmoedigingsprijs. We hopen dat hij deze lijn kan doortrekken. En als de verdediger deze transferwindow alsnog vertrekt, kun je de wallpaper zien als afscheidscadeautje.  

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >