Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Of we Pasveer na heldenrol op wallpaper zetten? Natuurlijk!

Wat ons betreft verdient er na de bizarre avond tegen Panathinaikos FC maar één man een wallpaper. We kunnen natuurlijk niet om Remko Pasveer heen, die een heldenrol vertolkte tijdens een compleet gestoorde penaltyserie.

16 augustus 2024 - 01:57
Pasveerwp800
Pasveer hield Ajax in leven. © Pro Shots

Zijn jullie al een beetje bijgekomen? Onze hartslag gaat nog steeds door het plafond. Een penaltyserie zoals we ‘m donderdag zagen, hebben we bij Ajax 1 nog nooit eerder meegemaakt. Dit is typisch zo’n wedstrijd waarover nog lang wordt nagepraat.

De naam van Pasveer blijft dan ook altijd verbonden aan dit duel. Hij keerde vijf van de zeventien (!) pingels. Telkens als Ajax kopje onder leek te gaan, was het de doelman die zijn ploeg op de been hield. 

Aanbevolen
Penaltyheld Pasveer zette Gorter in als geheim wapen

Het viel de keeper na sc Heerenveen-thuis op dat er van doelpuntenmaker Kristian Hlynsson een foto hing in de Johan Cruijff Arena. Pasveer vond dat hij dit inmiddels ook wel verdiende.

Is een wallpaper ook goed, Remko? 

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >