Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Juichende Ajacieden tijdens eerste Europese awayday van seizoen

Ajax was donderdag met 3-1 te sterk voor FK Vojvodina. In de TSC Arena werd de ploeg van Francesco Farioli gesteund door vierhonderd reislustige Ajacieden. Onze fotograaf bracht het memorabele tripje in beeld. Met foto’s uit Belgrado, Novi Sad en Bačka Topola.

02 augustus 2024 - 18:10
Fotovojaja800
Bedankt weer voor jullie steun, Ajacieden! © SV Ajax

Ajacieden hadden het advies gekregen in de hoofdstad van Servië te verblijven. Van daaruit kon de ongeveer twee uur durende reis naar Bačka Topola worden afgelegd. Een logisch advies, want de geboorteplaats van Dusan Tadic kan het best worden omschreven als een slaapstadje.

Veel meer dan wat woningen, een kerkje en tractoren zijn er niet te vinden. In Belgrado was het beter toeven. Daar stroomden de terrasjes vol en vloeide het bier rijkelijk in de verzengende hitte. Sommige supporters maakten een uitstapje naar Novi Sad, waar het stadion van Vojvodina staat. Dat wordt momenteel verbouwd.

Aanbevolen
Bačka Topola de gekste!

De matige wedstrijd – die werd gespeeld in een soort kopie van het stadion van PEC Zwolle – werd uiteindelijk wel met 3-1 gewonnen door Ajax. Ook daar lieten supporters zich achter het doel goed horen. En zien! Bekijk deze foto’s maar, die zijn geschoten door onze fotograaf.

Na het plaatjes kijken, kun je nog een stem uitbrengen op jouw Ajacied van de Wedstrijd.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >