Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Janse en Godts debuteren op wallpaper

Ajax won van sc Heerenveen (1-0) door een doelpunt van Kristian Hlynsson, maar de complimenten gingen naar Dies Janse en Mika Godts. Het duo leverde prima voorwerk. De twee talenten debuteren dan ook op de wallpaper.

12 augustus 2024 - 10:33
Wpajahee800
Twee talenten in beeld. Vinden we mooi. © Pro Shots

Debuteren voor Ajax 1 deed Godts al eerder, maar op de wallpaper stond hij nog nooit. Hij brak immers door onder de meest moeilijke omstandigheden. Seizoen 2024/2025 moet zijn jaar worden. De aanvaller gaf tegen Heerenveen in ieder geval zijn visitekaartje af.

Wie wel zijn officiële debuut maakte, was Janse. De verdediger mocht het laten zien op de linksbackpositie. Dat ging een beetje met vallen en opstaan. Dankzij goed doorzetten was hij het beginpunt van de aanval die leidde tot de 1-0.

Aanbevolen
Scorende Hlynsson blij dat Godts niet zelf schoot

Via Janse, Branco van den Boomen en Godts kwam de bal bij Hlynsson, die de enige treffer van de wedstrijd maakte. Een echte teamgoal. Dat vinden we altijd mooi. De bedankjes gingen na afloop richting de verdediger en de Belg. 

Je kunt het duo inmiddels ook installeren als achtergrond op je telefoon. Dat doe je door op onderstaand linkje te klikken.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >