Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajaxmaatjes Brobbey en Taylor stralen op vreugdevolle wallpaper

Het spelplezier spatte eraf bij de Ajacieden die in actie kwamen tegen Jagiellonia Bialystok (3-0). Zo ook bij doelpuntenmaker Brian Brobbey en assistgever Kenneth Taylor, vlak na de derde treffer. We hebben de maatjes op onze wallpaper gezet.

30 augustus 2024 - 09:32
Wallpaperajajag800
Maatjes op en buiten het veld! © Pro Shots

Ajax beleefde een zorgeloze avond in de uitverkochte Johan Cruijff Arena. Na de eerdere 4-1-overwinning in Polen was de buit al nagenoeg binnen, maar dat weerhield de Amsterdammers er niet van er een leuke wedstrijd van te maken, ondanks de verdedigende stellingen van de gasten.

Kian Fitz-Jim voetbalde onbevangen en bekroonde zijn prima spel met zijn eerste officiële doelpunt in de hoofdmacht van Ajax. We hadden hem daarmee net zo goed een plekje op de wallpaper kunnen geven. Of wat te denken van Jorthy Mokio, die met zijn 16 jaar en 182 dagen de op één na jongste Ajaxdebutant ooit werd?

Aanbevolen
Ietwat verraste Fitz-Jim blij met lef en vertrouwen Farioli

Kortom, het was een prima avond in Amsterdam, waar regelmatig een dankbaar applaus van de tribunes rolde. Supporters stonden ook op de banken na Ajax' derde treffer. Taylor bereidde de boel voor, waarna Brobbey de bal met zijn heup binnenwerkte. Het maakte de vreugde bij het duo er niet minder om. Maatjes op en buiten het veld!

Het leverde in ieder geval een plaatje vol jolijt op, waar je blij van wordt als je ernaar kijkt. Jij kunt er nu je mobieltje mee opleuken, want we hebben het beeld gebruikt voor onze wallpaper. Je kunt de wallpaper downloaden door op het linkje hieronder te klikken. Stuur je daarna even een screenshotje? Vinden we leuk!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >