Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajax en Adidas presenteren nieuwe Originalscollectie in stijl derde tenue

In navolging van het derde shirt lanceren Ajax en kledingsponsor Adidas ook een nieuwe Originalscollectie. Het gaat om drie items, met daarop de klassieke logo’s van Ajax en Adidas. Natuurlijk schoten we ook hiervan plaatjes.

09 augustus 2024 - 09:59
Originals 1200
Deze kleding kunnen we best waarderen! © Ajax Life

We waren allemaal in afwachting van het derde tenue, maar worden dus ook verrast met een bijpassende Originalscollectie. De kledingstukken zijn in dezelfde stijl als het uitshirt, al zijn donkerrood en zwart bij deze collectie de meest dominante kleuren.

Er komen een hoodie, trainingspak en t-shirt in de Ajax Fanshops te hangen. Kledingstukken die je naar het stadion kunt dragen, maar ook gewoon lekker in je vrije tijd. Adidas noemt dat met een hip woord culture wear.

Aanbevolen
Ajax lanceert derde tenue met verwijzing naar Amsterdamse School

De hoodie, het t-shirt en trainingsjack zijn grotendeels donkerrood van kleur, met zwarte en witte vlakken in de zij en op de mouwen. Adidas noemt dit de retro three stripes style. Op de voorkant prijkt het klassieke Ajaxlogo en hier vinden we ook het oude Adidaslogo terug. De andreaskruizen in de nek zijn wit afgedrukt.

De trainingsbroek is zwart. Aan het uiteinde van de broekspijpen zijn de witte Adidasstrepen zichtbaar. Dit is ook het geval op de lange mouwen van het jack. Afijn, je kunt het beste zelf even naar de foto’s kijken. Dan krijg je een beter beeld.

Koop je de kleding als lid van Supportersvereniging Ajax in de online Ajax Fanshop? Dan is het goed om te weten dat je tien procent korting krijgt. Gewoon een kwestie van inloggen in jouw Mijn Ajax-account dat is gekoppeld aan je lidmaatschap. Dan wordt de korting automatisch verrekend.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >