Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajacieden hebben volop lol tijdens feestelijke Open Dag

Vrolijke koppies, een stralende zomerzon en heel veel wit-rood-wit. Zo kun je de ingrediënten van de Open Dag van Ajax het best omschrijven. Dat leent zich natuurlijk uitstekend voor plaatjes. We stuurden onze fotograaf er dan ook op uit!

Door Jordy Haak
06 augustus 2024 - 10:47

Er viel maandag ontzettend veel te beleven in en rondom de Johan Cruijff Arena. Van scoren in het Ajaxstadion tot het ondertekenen van je eerste profcontract en van voetbalspelletjes tot fotomomenten. Jong en oud was van de partij. We zagen hele families door de Johan Cruijff Arena struinen!

De spelerspresentatie was bovendien terug van weggeweest. Op het Ziggo Domeplein verscheen de selectie van Ajax Vrouwen als eerste op het podium. Daarna was het de beurt aan het eerste elftal. Francesco Farioli waande zich even een beroemd artiest. “Het lijkt wel of we een concert gaan geven,” waren de woorden van de lachende trainer.

De boel werd uiteraard omlijst met opzwepende muziek van onder andere Rotjoch, Pascal Redeker en Peter Beense. Dat leverde een heleboel vrolijke foto’s op, die zijn geschoten door onze fotograaf van Pro Shots. De leukste kiekjes hebben we gebundeld. Het is dus tijd om plaatjes te kijken! Oja, vergeet ook niet onze video van de Open Dag te checken. 

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >