Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: zo mis je niets van ontknoping tweeluik met Benfica!

De Johan Cruijff Arena is stijf uitverkocht als Ajax dinsdag aftrapt tegen Benfica. Eindelijk weer een Europees avondje in eigen huis! We denken uiteraard ook aan de Ajaxsupporters die thuisblijven, dus hieronder wat tips om Ajax goed te kunnen volgen.

15 maart 2022 - 08:40
Tvtipajaben800
Gaan we weer een magisch Europees avondje meemaken? © Pro Shots

Allereerst hou je Ajax in de smiezen via RTL7. De analisten bij deze zender zijn niet aan iedereen besteed, maar mocht je zin hebben in bespiegelingen vooraf, dan is het zaak om je televisie een uurtje voor de aftrap aan te zwengelen. RTL7 doet ook aan nabeschouwen, al zal de uitslag redelijk bepalend zijn of je zin hebt om die nog mee te pakken. 

Zoek je naar een alternatief om Ajax te kijken? Dan moet je bij Ziggo Sport Voetbal zijn. De hoofdsponsor trapt eveneens om 20.00 uur af en doet ook aan een stukje nababbelen. Geen abonnement op dit betaalkanaal? Bestel de wedstrijd dan los. Tegen een inleg van 3,99 euro volg je Ajax via een livestream.

Aanbevolen
Drie dingen die je moet weten over Ajax - Benfica

Mocht je geen beeldscherm tot je beschikking hebben, dan is er geen reden voor paniek. De poppetjes van NPO Radio 1 zitten vanaf 20.30 uur klaar om jou op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen in de Arena. Je kunt er ook voor kiezen om naar Ajax Radio te luisteren. Dit doe je via JUKE.

Verder volg je Ajax natuurlijk via ons! Wij van @ajaxlife houden je op de hoogte via deze site, TwitterInstagram en Facebook.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >