Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: welke tien spelers zet jij neer voor de neus van Stekelenburg?

Maarten Stekelenburg staat zaterdagavond tegen NEC op doel. Die basisplek wilde Erik ten Hag best weggeven, in aanloop naar het duel met de Nijmegenaren. Wellicht kan de trainer nog wat hulp gebruiken bij het invullen van de overige tien namen?

13 augustus 2021 - 14:17
Stekelenburg 1200
Steek stopt als international, maar gelukkig niet als Ajacied. © AFC Ajax

Jouw hulp, wel te verstaan. En dat kan allemaal in onze Ajax Life-app, want daarin kun je jouw ideale ‘Ten Hags elf’ samenstellen. Klaar? Dan kun je jouw formatie eenvoudig op sociale media delen. Dat levert altijd fijn voer voor discussie op.

“Maarten heeft een streepje voor,” maakte Ten Hag duidelijk dat de teruggekeerde Stekelenburg gaat keepen tegen NEC. De trainer kan geen gebruik maken van de geschorste Nico Tagliafico en hoewel Antony vrijdag terugkeerde op het trainingsveld, komt een plek in de wedstrijdselectie nog te vroeg.

Dan zijn er ook nog geblesseerden: Perr Schuurs ondervindt nog te veel last van zijn kuit en ook de afwezigheid van Mohammed Kudus duurt weer langer dan verwacht. Of gehoopt, net wat je wilt. Sean Klaiber ligt er voor veel langere tijd uit.

Dus aan jou de vraag: hoe los jij het achterin op? Zet jij Daley Blind op de plek van Tagliafico of heb jij hier andere ideeën over? En wat te doen op het middenrif? Laat jij Edson Álvarez terugkeren in de startopstelling? Keuzes te over. David Neres of Steven Berghuis…? Of allebei? Pfoe, succes!

Ga snel naar onze Ajax Life-app of gooi die alsnog op jouw telefoon. Ga dan naar het tabblad ‘de tribune’, selecteer het duel met NEC en ga aan de slag. Selecteer een elftal Ajacieden waarvan Ten Hag zomaar denkt: “Donders, hier kan ik wel wat mee!”

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >