Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Oproep: kom in het wit-rood-wit naar Ajax - NEC!

Eindelijk!!! Ajax start de eredivisie zaterdag met een thuisduel met NEC. Een goed moment voor een heuse oproep van het campagneteam 'ons nieuwe Ajaxlogo'. De Johan Cruijff Arena moet zo veel mogelijk wit-rood-wit kleuren. Doe je mee?

13 augustus 2021 - 07:54
Wit Rood Wit 1200
Dit ziet er prima uit, heren! © Björn Martens

‘Geef Ajax z’n gezicht terug’, was lange tijd een vurige wens van veel supporters. Woensdag 14 juli 2021 was het dan eindelijk zo ver, ‘die ouwe’ keerde terug op het thuisshirt. Een aantal supportersgroeperingen bedankte Ajax met een video en stelde het ‘nieuwe logo’ de komende tijd flink te gaan vieren.

Aanbevolen
Supporters danken Ajax via video en ludieke acties voor terugkeer échte logo

Het campagneteam 'ons nieuwe logo' liet al direct weten dat er de komende weken veel zou gebeuren en daar is deze oproep richting NEC-thuis een goed voorbeeld van.

Een oproep die wij als SV Ajax van harte ondersteunen! Lekker weer, dus fijn zonder jas naar Ajax! Als je dan tóch een wit-rood-wit shirt thuis hebt liggen, trek 'm dan vooral aan. Dat zorgt zaterdagavond voor mooie plaatjes op de tribune. Ja toch!?

Tot zaterdag!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >