Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Gezocht: kilometervreters met een Ajaxverhaal!

Ajaxsupporters vind je niet alleen in Amsterdam. Talloze Ajacieden dragen tot in de mooiste uithoeken van Nederland trots de wit-rood-witte clubliefde mee. Precies naar die supporters zijn wij op zoek!

02 juli 2021 - 20:28
Oproepkilometer800
Dit lijkt ons een uitstekende auto om in te rijden, hoor! © De Brouwer

Kijkt de rest van jouw buurt je gek aan als je met een kloppend Ajaxhart en grijns in je auto stapt voor een lange autorit naar de Johan Cruijff Arena om je cluppie te zien spelen? Woon je in een plaats die onze topografische kennis verrijkt? Dan is de redactie van het magazine Ajax Life op zoek naar jou! 

Wat is het idee? We sturen een fotograaf langs en maken een mooi supportersverhaal over jouw liefde voor onze club. Hoe kreeg je het Ajaxvirus te pakken? Waar loop je als Ajacied op vreemde bodem zoal tegenaan? 

Wil jij jouw anekdotes delen met je medesupporters? Meld je dan aan via redactie@svajax.nl en wie weet sta je dit seizoen misschien met jouw verhaal in Ajax Life!

Aanbevolen
Ontwerp ideale derde tenue en win door selectie gesigneerd shirt!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >