Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax presenteert trainingscollectie voor 2021/2022!

Het nieuwe uitshirt was al bekend en het is nog wachten op hoe het nieuwe thuisshirt en het derde shirt er in detail uit gaan zien, maar Ajax presenteert vrijdag al wel een groot deel van de trainingscollectie voor seizoen 2021/2022.

04 juni 2021 - 10:11
Trainingscollectie 1200
Eindelijk weer eens trainingskleding in de clubkleuren! © AFC Ajax

We zagen bij de laatste uitduels van Ajax al een deel van de nieuwe uitcollectie. Los van het shirt, droegen de Ajacieden ook marineblauwe warmloopshirtjes. Daar werden veel mensen al blij van, maar het was nog even wachten tot de hele handel in de verkoop kwam. Nou ja, dat moment is dus nu zo ver en Ajax presenteert de collectie voor het komende seizoen.

Wat ons gelijk opvalt en waar wij best blij van worden: we zien weer een trainingscollectie met een heleboel rood-wit! Dat was gevoelsmatig alweer een poosje geleden. We zagen de laatste jaren van alles voorbij komen: donkergroen, diverse kleuren blauw, saai grijs, cognackleur... Nee, nu zien we Mohammed Kudus poseren in een rood met wit trainingsshirt. Fijn!

Klik hier en je gaat gelijk naar het deel van de fanshop waar de hele handel ‘uitgestald’ staat. Zit er wat voor je tussen? We zien korte broeken, trainingspakken, poloshirts, trainingtops, jassen, windjacks en nog veel meer. Happy hunting!

Sluit je aan bij SV Ajax en krijg 10 procent korting in de Ajax Fanshops.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >