Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: hoe vlieg jij topduel met AZ aan?

Eindigt de wedstrijd tegen AZ in een top of flopduel voor Ajax? Het kan werkelijk alle kanten op, want er zijn verschillende scenario’s mogelijk. Van het uitstellen van een kampioensfeestje tot een schaaluitreiking. Hoe zorg jij ervoor dat Ajax in ieder geval wint van AZ?

24 april 2021 - 12:59
Th11azthuis800
Kudus was tegen Utrecht niet erg gelukkig, maar wellicht geef jij hem nog een kans. © Pro Shots

Wat betreft blessures hebben we niet zoveel te melden, maar er was dan ook geen perspraatje in aanloop naar het thuisduel met AZ. Voor zover wij weten, werkt Erik ten Hag met een fitte selectie toe naar zondag, maar wie weet komen we rond de aftrap toch voor verrassingen te staan. Al hopen we dat natuurlijk niet!

Wel zijn we reuzebenieuwd naar de opstelling. Tegen FC Utrecht (1-1) koos de trainer voor Mohammed Kudus en David Neres, ten faveure van Davy Klaassen en Antony. Dat pakte niet geweldig uit, maar soms moet je ook dingen de tijd geven om te groeien. De vraag is alleen: hoeveel tijd heeft Ajax nog als het zo snel mogelijk kampioen wil worden?

Als jij gelooft in een middenveld met Edson Álvarez, Kudus en Ryan Gravenberch, kun je dat ons laten weten door jouw eigen ideale opstelling te maken in onze app. Als je andere ideeën over de ideale formatie hebt, ben je uiteraard ook meer dan welkom in onze app! Hoe meer smaken, hoe meer fijne voetbaldiscussies!

Heb je onze app nog niet? Zet ‘m dan snel op je telefoon! Ga vervolgens naar het tabblad ‘de tribune’ en kies de wedstrijd tegen AZ uit. Daarna is het een kwestie van alle spelers richting de juiste positie te slepen en de tactiek te bepalen. 

En dan? Dan knal je jouw creatie op sociale media, voorzien van #tenhagself. We garanderen je dat je binnen de kortste keren medesupporters in je mentions hebt waarmee je lekker kunt discussiëren.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >