Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

KNVB legt ei: Ajax - FC Utrecht naar donderdag 22 april

Het was een flinke bevalling, maar het ei is gelegd. We hebben eindelijk een datum voor het inhaalduel tussen Ajax en FC Utrecht: donderdag 22 april om 20.00 uur. AZ-thuis verschuift naar zondag 25 april, eveneens om 20.00 uur.

25 maart 2021 - 18:20
Ajax Utrecht 1200
Ajax oefende al wel een paar keer tegen Uuuuuuu. © Pro Shots

Weten we het nog? Ajax - FC Utrecht werd begin februari afgelast wegens code rood. Ellendig weer en alles. Maar effe zomaar een nieuwe datum plannen bleek niet zo eenvoudig. Zeker niet omdat de Ajacieden het zo goed bleven doen in de KNVB-beker en de Europa League.

Er was simpelweg geen ruimte in het programma om het duel in te halen, maar nu is er dan toch een datum. Nou ja, gelukkig maar.

Maar er is meer, zoals er altijd meer is! Ajax heeft namelijk aan de KNVB gevraagd of de wedstrijd tegen de Domstedelingen op donderdag kan worden afgewerkt en daarom gaat ook Ajax - AZ naar een andere datum.

Het thuisduel met AZ stond oorspronkelijk op de rol voor zaterdag 24 april, maar wordt dus een dag verzet naar zondag 25 april. Zo, ben je weer helemaal op de hoogte!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >