Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

We doen het maar gewoon... een wallpaper van de matchwinnaar!

Oké, grote kans dat niet iedereen het eens is met onze wallpaper. Dat is dan maar zo. Als Ajax in de slotfase een Europese uitwedstrijd wint en de juichfoto fantastisch is, dan kunnen we toch 'gewoon' niet anders? Zelfs niet als Brian Brobbey zich kroont tot matchwinnaar.

19 februari 2021 - 12:25
Wallpaperlilajaelcar
Bij Ajax kun je lekker juichen, Brian... © Pro Shots

De sentimenten rond Brobbey zijn nogal afwisselend positief en negatief. Kunnen we prima begrijpen. We hebben zelf ook gemengde gevoelens over het gedoe rond zijn toekomst. Waarom kies je er toch voor om Ajax de rug toe te keren? Precies ook terwijl je proeft hoe lekker het smaakt.

En lekker smaakt het, hoor! Erik ten Hag had de wissel van Brobbey al 'besteld' toen het bij Lille OSC - Ajax nog 0-0 stond, want hij wilde winnen. De spits kwam uiteindelijk het veld in bij een 0-1-achterstand, maar deed alsnog precies wat zijn trainer had bedacht: de winnende maken, de 1-2!

En zo heeft Brobbey alsnog zijn waarde. Aflopend contract of niet, dit is al de tweede keer dat hij voor Ajax het verschil maakt. In positieve zin uiteraard. Krijg je zulke kansen ook bij de clubs waarmee je in gesprek bent? Wij wagen het maar al te zeer te betwijfelen...

Bedenk je dit goed, Brian! Het is zonde om al jouw talent weg te gooien en je hebt nog alle tijd. Je bent hartstikke jong. En je bent hartstikke goed bezig. Wie goed bezig is, krijgt in het shirt van Ajax alle kansen. Dat is gewoon een wetmatigheid. Daarvoor hoef je heus niet te vertrekken.

Denk er nog eens over na, Brobbey! Je ziet hoe blij iedereen – nou ja, misschien niet echt iedereen – sinds donderdagavond met je is. Het kan allemaal zo mooi zijn. Of moeten we na Lille-uit zeggen: het had allemaal zo mooi kunnen zijn...? Hoe dan ook, installeer deze wallpaper en zet 'm op je telefoon als aandenken aan de leukste Europese wedstrijd tot dusver dit seizoen!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >