Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: welke vinkjes zet jij voor de kwartfinale tegen PSV?

Een uurtje vroeger dan gepland, maar zoals het er nu naar uitziet gaat de wedstrijd tussen Ajax en PSV door. De kwartfinale van de KNVB-beker wordt woensdag om 20.00 uur in gang gefloten. Achter de namen van Andre Onana en Ryan Gravenberch staan kruisjes, maar welke spelers krijgen van jou een vinkje?

09 februari 2021 - 12:03
Idrissi 1200
Zie jij een rol weggelegd tegen PSV voor Idrissi? © AFC Ajax

Gravenberch is geschorst en moet toekijken tegen PSV. Dat is jammer voor de jonge middenvelder, die het spel steeds meer naar zich toe trekt. Maar het kan natuurlijk altijd erger. Waar Gravenberch noodgedwongen maar één potje moet toekijken, staat Onana twaalf maanden buitenspel.

Er moeten dus knopen worden doorgehakt, want het is wel zaak om PSV uit het bekertoernooi te kegelen. De eerste keuze moet dus gemaakt worden onder de lat. Ten Hag kiest ongetwijfeld voor Maarten Stekelenburg, maar wie weet zie jij de zaken anders en krijgt Kjell Scherpen de voorkeur.

Op het middenrif valt ook genoeg te kiezen. Ten Hag stelde eerder dat hij Daley Blind en Lisandro Martínez daar niet geschikt (meer) voor vindt, maar wellicht zie jij kans de trainer te overtuigen dat het wel een goed idee is. Gravenberch moet hoe dan ook vervangen worden. Zou Mohammed Kudus eindelijk fit zijn? Hopelijk zit hij bij de selectie, maar of hij kan starten… We zijn benieuwd hoe jij dit vraagstuk oplost.

Om jouw ideale startformatie samen te stellen voor de kraker tegen PSV start je de app van Ajax Life. Heb je die nog niet, download ‘m dan snel. Is leuk, dus gewoon doen! Dan kun je bijvoorbeeld laten zien dat je het best zou aandurven om David Neres achter de spits te posteren. Of Oussama Idrissi debuterend op links. En vergeet niet een vinkje te zetten achter de naam van Sébastien Haller. Of juist niet, dat is helemaal aan jou!

Een opstelling maken in onze app is makkelijk. Selecteer tabblad ‘de tribune’ en kies de wedstrijd tegen PSV. Vervolgens bepaal je in welke formatie je gaat spelen om vervolgens de spelers naar de juiste plek te slepen. Kind kan de was doen.

Ben je klaar? Denk je een winnend elftal te hebben samengesteld? Mooi, dan is het zaak om jouw #tenhagself op socials te knallen. Eens zien wat je medesupporters er allemaal van vinden, want geheid levert jouw opstelling voer voor discussie op. En precies dat is juist zo leuk!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >