Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Win persoonlijke Legend Tour met Sonny Silooy!

Wil jij een wel heel bijzondere rondleiding winnen door de Johan Cruijff Arena? Dan is het maar goed dat je lid bent van supportersvereniging Ajax. We mogen namelijk een heel toffe prijs weggeven.

30 oktober 2018 - 10:27
sonny-1200

De Johan Cruijff Arena organiseert namelijk iets nieuws: een ‘Legend Tour’. Tijdens zo’n tour ontmoet je één van de voormalige spelers van Ajax voor een vermakelijke en vooral persoonlijke tour. Zo kun je bijvoorbeeld een rondleiding krijgen door niemand minder dan Sonny Silooy.

En precies die rondleiding mogen we weggeven aan twee van onze leden. Je wordt opgevangen door Sonny en hij laat je alle hoeken van het stadion zien, zeg maar. Het is een ideale gelegenheid om een van de helden uit de jaren negentig te ontmoeten.

Sonny vertelt over zijn persoonlijke herinneringen en heeft genoeg grappige anekdotes te delen. Uiteraard is er ruimte voor foto’s, handtekeningen en wordt er een lekker borreltje geschonken. Kortom, prima prijs om te mogen winnen!

Check wel vooraf even of je kunt! De Legend Tour met Sonny vindt plaats op woensdagavond 28 november van 19.00 tot 22.00 uur. Die datum is niet zomaar gekozen, want op die dag won Ajax in 1995 de wereldcup.

Om kans te maken op deze toffe prijs, moet je lid zijn en een goed antwoord geven op onderstaande prijsvraag. Meedoen kan tot en met zondag 11 november. Een dag later nemen we contact op met de winnaars. Ben je geen lid van Supportersvereniging Ajax? Sluit je dan hier aan! Als lid van Supportersvereniging Ajax krijg je sowieso 25 procent korting op reguliere stadiontours.

Prijsvraag: wat was de allerlaatste competitiewedstrijd van Sonny Silooy in Ajax 1 en waarom was die wedstrijd om twee redenen bijzonder?

[gravityform id="150" title="false" description="false" ajax="true"]

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >