Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Nog even geduld nodig voor letters A-J-A-X op tribune

De Amsterdam Arena wordt roder en roder. Iets te rood, zou je zelfs kunnen stellen. De lange zijde oost wordt op dit moment flink onder handen genomen, maar de witte stoeltjes die samen de letters A-J-A-X vormen, volgen aan het einde van het seizoen.

21 februari 2017 - 14:17
UsershyraDesktopajax_dataimages96c4b7fa26856e83077bdda5d711eafe_normal
Hier links staat nu nog geen X, maar over een tijdje wel. © Ajax Life

Door Kevin Van Nunen

De F-side kleurde in de winterstop als eerste rood en inmiddels wordt de regenboog op de lange zijde vervangen door rode stoeltjes. Ook het vak waarin de letter X nu zou moeten verschijnen, wordt volledig rood.

We zien op diverse fora al paniek toeslaan: waar blijven de letters A-J-A-X en ze vergeten toch niet om de witte stoeltjes te plaatsen? Wij van Ajax Life kunnen jullie geruststellen. Het is nergens voor nodig om in paniek te raken.

De lange zijde eerste ring wordt eerst rood, daarna worden de benodigde witte stoeltjes erin geschroefd. “In overleg met Ajax is besloten om de eerste ring oost eerst te voorzien van nieuwe rode stoelen. De letters A-J-A-X volgen op een later moment,” aldus de woordvoerster van de Amsterdam Arena.

“We hebben hiervoor gekozen omdat het mooier is de letters in een keer te laten verschijnen,” vervolgt de zegsvrouw. Ons geduld wordt dus nog een maandje of twee op de proef gesteld. “Naar verwachting worden de letters voor de laatste thuiswedstrijd van Ajax geplaatst.”

Die laatste thuiswedstrijd van Ajax staat in de agenda voor 7 mei, als om 14.30 uur wordt afgetrapt tegen Go Ahead Eagles.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >