Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Nieuwe LED-lampen in Arena bieden toffe mogelijkheden

Bereid je maar voor op een lichtshow bij de eerstvolgende avondwedstrijd van Ajax. Je wist misschien al dat er in de winterstop nieuwe lampen in het stadion zijn gehangen. De Amsterdam Arena geeft een voorproefje van wat we kunnen verwachten.

09 februari 2017 - 09:56
UsershyraDesktopajax_dataimages1c5e0b42877970888a6f6256c089b3b1_normal
Nieuwe tribunes, nieuwe lampen. Er gebeurt van alles! © Pro Shots

Oh ja, de lampen zijn van Philips. De lampenfirma uit Eindhoven is al twintig jaar als founder aan de Arena verbonden en alles beter dan blauwe schermen, zullen we maar zeggen. Ronald Waterreus gaat zich van deze lampen huis niet thuis voelen in de Arena.

De nieuwe verlichting bestaat uit LED-lampen en dit is een flink verschil ten opzichte van de oude lampen. Wellicht was je tijdens Ajax - ADO Den Haag al opgevallen dat het licht anders was. Dit heeft dus alles te maken met de overgang naar LED-verlichting.

Naast nieuwe lampen hangt er ook een nieuwe geluidinstallatie in het stadion van Ajax. De boxen zijn geleverd door D&B Audiotechnik en moeten een veel beter geluid leveren dan we tot dusver waren gewend.

Naast nieuwe lampen en audio gebeurt er nog veel meer in de Arena. Inmiddels zijn de eerste nieuwe, rode stoeltjes op de lange zijde geplaatst. Alle vernieuwingen worden doorgevoerd met het oog op het EK 2020. Tegen die tijd moet de Arena tiptop in orde zijn.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >