Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Lichtshow maakt debuut in Arena voor aftrap Ajax - Legia

Grote kans dat het je al is opgevallen: de Amsterdam Arena heeft nieuwe lampen. Dat zorgt er niet alleen voor dat het veld beter verlicht is, het geeft ook een hoop andere mogelijkheden. Wat die mogelijkheden zijn, krijgen we bij Ajax - Legia te zien.

23 februari 2017 - 11:18
UsershyraDesktopajax_dataimagesebb07e8da49d72b90ff959d94186e7f6_normal
Dit idee, maar dan mooier. © Ajax Images

Door Niels Pach

Na de warming-up worden de lampen gebruikt voor een lichtshow, bevestigt een woordvoerder van Ajax aan Ajax Life. Het belooft mooi te worden, de Arena gaf laatst al een voorproefje van wat er allemaal kan met de verlichting.

Laten we hopen om dat het een goed begin is van een mooi Europa Cup-avondje. Het is een extra reden om op tijd naar de Arena te komen. Dit wil je niet missen, denken we zo.

Om op tijd aanwezig te zijn is het wel verstandig om ook ruim op tijd te vertrekken. Het stormt en dus rijdt de NS met minder treinen. Vanwege de vroege aftrap (19.00 uur) is de kans ook groot dat je met de auto vastloopt in de avondspits.

En dan nog een laatste servicemededeling. Als je aan de noordzijde van de Arena naar binnen moet, kan het zijn dat je even moet wachten. De supporters van Legia worden via die zijde onder politiebegeleiding naar het uitvak gebracht. Op het moment dat die groep passeert, kunnen Ajacieden niet via ingangen A, B en C naar binnen. Hou hier dus ook rekening mee.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >