Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Let op: wacht even met boeken van Europees tripje

Hier volgt een bericht voor supporters die graag Europese uitwedstrijden van Ajax bezoeken. En het is niet zo’n leuk bericht. Het is namelijk beter even te wachten met boeken van je reis. Dit omdat iedereen in afwachting is van een uitspraak van de Uefa.

24 februari 2017 - 11:13
UsershyraDesktopajax_dataimagescc2206395089b41e75b9dad5c14d877b_normal
Even afwachten of we met z'n allen op reis mogen. © De Brouwer

Zoals iedereen weet, is er tijdens Standard Luik - Ajax (1-1) vanuit het bezoekersvak vuurwerk op het veld gegooid en werd de wedstrijd zelfs even onderbroken. Grote kans dat de Uefa een straf oplegt en de mogelijkheid bestaat dat het uitvak leeg moet blijven.

De hoorzitting is donderdag geweest en op het hoofdkantoor is de straf voor Ajax vast al bekend, maar we hebben geen idee wanneer er nieuws naar buiten komt. Ajax zelf weet trouwens ook van niets en stuurde daarom al een e-mail rond met dezelfde boodschap.

Het is gewoon zonde om een vlucht te boeken – misschien wel naar Rusland – en dan niet naar binnen te mogen. De timing van dit hele gebeuren is een beetje ongelukkig, maar als iedereen wacht met boeken van vluchten gaan prijzen nog niet door het dak.

Het kan trouwens ook nog zijn dat Ajax helemaal niet zo ver van huis hoeft aan te treden. Vijf van de zestien mogelijke tegenstanders in de achtste finales van de Europa League zijn nog geen drie uur rijden bij Amsterdam vandaan.

De loting wordt vrijdag om 13.00 uur verricht en het is direct bekend of Ajax eerst thuis speelt of uit. De speeldata staan ook al vast: 9 en 16 maart. En nu maar hopen dat er snel goed nieuws volgt…

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >