Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Extra optie voor FC Groningen-uit: bus vanaf Drachten

De verkoop voor het uitduel met FC Groningen is in alle volle gang. De kaarten voor de autocombi zijn al uitverkocht, maar we merkten dat er behoefte was aan een soort tussenvorm. Welnu, die is gevonden. Er vertrekt nu ook een bus vanuit Drachten.

20 februari 2017 - 16:56
UsershyraDesktopajax_dataimages0cfdb0b90cd89ff99938f42b49460de1_normal
Er zijn nu drie manieren om in het Hoge Noorden te geraken. © De Brouwer

Wie met de auto wil doorrijden richting Euroborg, moet zich eerst in Drachten melden om zijn kaartje om te wisselen en een parkeerkaart op te halen. Er was eerst dus geen alternatieve opstapplek, maar Drachten krijgt na overleg met Ajax een dubbelfunctie.

We hebben 45 plekken beschikbaar in de bus die vanaf Drachten gaat rijden. Als je mee wilt met deze bus, moet je wel in bezit zijn van een buscombikaart. Voor de zekerheid: dit is een kaart waar AMS op staat.

Als je een AMS-kaartje hebt gekocht, kun je via deze link een stoel reserveren in de bus met Drachten als opstapplaats. Er zijn verder geen kosten aan deze busrit verbonden. Vol is vooralsnog vol, dus wachten niet te lang met aanmelden!

Er zijn ook nog vrije stoelen in de bussen die vertrekken vanaf de Amsterdamse Middenweg en vanuit Leiden. Bovendien is het Groningse uitvak nog niet volledig gevuld.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >