Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Iedereen goed terug van interlands, Tete en Dolberg fit

Na een interlandperiode is het altijd even afwachten hoe fit de spelers terugkeren. En we hebben goed nieuws: iedereen is fit. Dus Kenny Tete en Kasper Dolberg ook, die nog geblesseerd afhaakten bij respectievelijk Oranje en Denemarken onder 21.

08 september 2016 - 12:44
UsershyraDesktopajax_dataimagesa24e78a8a6669ffe3e35131803247c85_normal
Dolberg kan weer lachen, hij is fit. © Sjoerd Tullenaar

“Iedereen trainde mee, de enige die er nog niet was, was Davinson Sanchez, hij keert morgen terug,” begint Bosz de blessure-update positief. “Er waren wat jongens met klachten teruggekomen. Kenny Tete heeft vandaag voor het eerst een hele training meegedaan. Dolberg is fit.”

Daarmee is Tim Krul nog de enige niet-fitte speler. Bosz kan ook nog niet zeggen wanneer de keeper zijn debuut maakt voor Ajax. “Krul is een ander verhaal. Hij is deze week begonnen op het veld, dat heeft tijd nodig. Ik zal deze vraag wel elke week krijgen. Ik weet nog niet hoe lang het gaat duren. Hij zal in ieder geval eerst bij Jong Ajax spelen.”

Bosz heeft overigens geen spijt van dat Ajax een keeper heeft gehaald die nog niet fit is. “We hebben natuurlijk twee uitstekende keepers bij de club, Diederik en Andre. Daarom hebben we de keuze durven maken. Ik vind het een uitstekende keuze van Ajax.”

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >