Met meer dan 135.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Hup, download nu de gloednieuwe app van Ajax Life!

Onze website doet het al best prima op je mobiele telefoon. Maar om het Ajacieden nog gemakkelijker te maken onze informatie op hun smartphone te checken, is er nu de Ajax Life-app!

06 september 2016 - 17:13
UsershyraDesktopajax_dataimagesd1bc2e3e59522a8d78714279645f09d8_normal
De eerste reacties zijn positief, dus installeer 'm snel! © Ajax Life

In onze app vind je blogs, informatie voor supporters en nieuwtjes over de mooiste club van allemaal. Je kunt na afloop van een wedstrijd ook stemmen op jouw Ajacied van de Wedstrijd. Aan het einde van het seizoen tellen we alle stemmen bij elkaar om op de Ajacied van het Jaar te bepalen.

Je ontvangt heel af en toe een pushbericht, bijvoorbeeld als er groot Ajaxnieuws te melden valt of wanneer we een belangrijk bericht hebben dat voor veel supporters interessant is. Uiteraard is de app altijd bijgewerkt wanneer je 'm opent.

Dus hup, zet snel het icoontje van onze app op het startscherm van je mobiele telefoon en hou ons ook via de app in de gaten! De app van Ajax Life is beschikbaar voor zowel Android als iOS.

Ga direct naar de Apple Store:

 

Of naar Google Play:

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 135.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >